2010. február 8., hétfő

Állóképesség

Na ez az ami nekem nincs, egy kicsi se.
Az elmúlt héten nyomultam egy régi edző pályámon, igaz 30 cm hó várt a pálya egyes szakaszain s a köves, sziklás talajon is inkább csiga tempóba kúsztam lefele a lejtőn, de majd' bele haltam az első közel 5 kilis körbe.
Valahogy nem megy ez nekem, bár edzés nélkül nem is reménykedhetek semmiben. A munkahelyi elfoglaltságaim miatt valószínüleg még a kezdete elött vége lett a tavaszi verseny idényemnek, de majd még meglátom mi jön ki belőle a végén. A HOB mindenképpen felejtős, addig nem fogok tudni fejlődni sokat, éjszakai OB-ra viszont önsanyargatásból, de tervezek elmenni. Terveztem még egy félmaratont is tavasszal, hát, talán azt még végig fogom tudni szenvedni illetve csapat és megyei versenyeken indulok majd természetesen, a megyeit csak a buli kedvéért, csapatot, pedig ha beférek. Megpróbálok egy kicsit többet mozogni a jövőben, de meg vagyok csömörödve a téltől, hidegtől és a sötéttől.
A 2010-es F170-es egyesületi váltó nyertes taktikában megegyeztünk a Körmendi Mikivel, na arról még nem tettem le, de az első versenyektől sok mindent nem várok.

2 megjegyzés:

  1. Szia Feri!
    Lassan majd csak enyhül az idő, és a nappalok is hosszabbak lesznek. Ráérsz még az edzések elkezdésével. Vannak, akik csak márciusban állnak neki a komolyabb munkának, és nyárra már partiban vannak a többiekkel. A fokzatosságra és a rendszerességre azonban ügyelj!
    zOLi

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zoli a bíztatást, egy kicsit azért mozgok manapság is, de nem úgy akartam odaállni a tavaszi versenyek elé, hogy a túlélésre törekedjek. Szerettem volna 1-2 percre lenni az F35 éllovasaitól a pálya végén, nem pedig 1-2 perc/km-t kapni tőlük, de hát ugye a remény hal meg utoljára....

    VálaszTörlés