2009. november 4., szerda

A kihívás napjai

Közeljövőben lesz egy-két igen érdekes esemény amire érdemes felkészülnöm.
Tegnap Ádám Petya tett közzé egy merész felhívást, miszerint fizet egy pezsgőt annak, aki a Gyulai Tamás, Gyulai Zoli, Körmendi Miki, Varsányi négyesből megveri őt a legközelebbi megyei versenyen. Hát szerintem a Zolinak már nem kell szilveszterre pezsgőt vennie, nekem viszont tét nélküli lesz verseny, mert 5 vagy 6 üveg áll otthon felbontatlanul, de a kezdeményezés és maga az ötlet, hogy tegyük izgalmassá a megyei versenyeket szerintem díjazandó s ezért elfogadtam a kihívást.
A második, ami időben még közelebb is van az a hétvégi Spari kupa lesz. Az első izgalom a pályahossz miatt van bennem 9.6 és 10.4 kilire kell készülnöm 300-400 szintekkel, közel van a Normáltávú OB adataihoz s oda nem mertem elmenni. Ami még izgulni ad lehetőséget, hogy a mindkét nap nagy vonatok indulnak körülöttem s ha jól megyek nem találkozom velük, ha hibázok, vagy csak lassú leszek azonnal ott lesznek a nyakamon. A következő a sorsolásom:
D1:
Kiffer Gyula 41
Varsányi F 43
Molnár Tibor 45
D2:
Baracsi Gábor 63
Varsányi F 65
Gyimesi Zoltán 67
Néda László 69
Hát remélem egy év múlva már nem fogják azt mondani, hogy én vagyok a gyenge láncszem ilyen sorsolások esetén, de most még igen nagy feladatnak tűnik.
Ja és még a mezőnyben van a Petya is....

1 megjegyzés:

  1. Szia Feri,

    Mi történt? Láttam az eredményeket. Szombaton sétáltál vagy csak elkésted a rajtod?

    Üdv.:
    Lajos

    VálaszTörlés