2009. november 20., péntek

Kettőből- kettő

Avagy, hogyan lehet két remek versenyzési lehetőséget elpuskázni.
A Spari kupás vonatozási dolgaimról már írtam az előzőkben, saját hülyeségem miatt, nem kellett aggódnom, hogy valyon el tudok-e menekülni az utánam indulók elöl. Igazából az lett volna a legjobb, ha ott az első napon bejövök a célba a térkép felvétel után s a második napra összeszedem magam, de ahogy már írtam az egész évem ilyen volt, pocsék eredmények elhibázott versenyek, szóval miért épp most gondolkodtam volna logikusabban.

A második felvonás a kihívások közül nov.15.-én vasárnap lett megrendezve, a megyei tájfutó kupa 7. fordulója keretén bellül. Erre a fájós térdem miatt nem mertem vállalkozni s jó előre lemondtam. Érdekes eredmények születtek, ezúton is gratulálok Mauer Lajosnak a futásához, én megjósoltam.
Célokat kell kitűzni mindíg magunk elé, hogy legyen miért küzdenünk, én is megteszem ezt most az alapozásom kezdetén, a célom, hogy márciusban olyan formában legyek, hogy a HOB-ra legyen értelme beneveznem F35 AH-ban. Ez számokban a következőt jelentené: a "férfias" edző körömön, amin eddig a legjobb időm 95 perc, szeretnék 85 körül vagy annál jobbat futni.
Ehhez erő kell, amiért jó sokat kell majd dolgoznom, remélem bírni fogom, a tervem már kész, csak egészség,idő és akarat kell majd hozzá...

2 megjegyzés:

  1. Ha tudunk időpontot egyeztetni, akkor egy-két hétvégi hosszú futásra szívesen beszállok. Szerintem a többiek is örülnének a közös futásoknak.
    zOLi

    VálaszTörlés
  2. Ha időm engedi szívesen részt vennék én is egy-két közös futáson.
    A "férfias" kört pontosan hol futod, kiváncsi lennék nekem mennyi idő lenne leküzdeni.

    VálaszTörlés