2010. január 29., péntek

Lehőségek

Tegnap írtam a -14C-os élményeimről s most arról kell beszámolnom, hogy hatalmasat javult az idő, közel 10 fokos felmelegedés után tegnap este már csak -4 fok várt kint a természetben. Természetesen ki is mentem futni, jól esett, már nagyon kellett az izmaimnak egy kis mozgás, bár lassan futottam, mert már régóta nem edzettem, nem akartam szétszakítani magam.
Van több oldal is, amit rendszeresen olvasgatok s ezzel kapcsolatban szeretném egy kicsit keserű szájízzel jelezni, hogy amíg mi a -4 foknak örülünk addig a gazdasági válságtol súlytott észak európában élő versenytársaink így készülnek fel a következő évadra. Mellesleg megjegyzem, hogy én meg teljesen szokatlanul éreztem tegnap, mikor kb 5 méteren keresztül hó és latyak mentes "száraz" úton, jól tapadó cipővel tudtam futni.

3 megjegyzés:

  1. Tulajdonképpen néha akár össze is szervezhetnénk egy közös futást, ha már egyszer majdnem ugyanott, majdnem ugyanakkor futunk. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Zoli,
    Természetesen szívesen csatlakozom egy-egy futásodhoz, ha össze tudjuk hangolni. A tempót látod, most max közepes futást és max 15 km-ig élnék túl melletted, mögötted. Amúgy nekem is jobb, ha nem egyedül megyek, motíválóbb, kevésbé fásulok el, illetve biztonságosabb is "csapatosan" futni. Gyulai Zoliékhoz csatlakozgattam keddenként, mikor még a Turulnál edzettek világosban este 6 körül. Én kb 6kor "szabadulok" utána tudok/szoktam indulni.A számom +36 30 8484962 ezen keress nyugodtan

    VálaszTörlés
  3. Ok. Elmentettem.

    Az enyém 30 5069962.

    Heti 4x biztos futok olyat, ami távban és tempóban is megfelel neked, kérdés, hogy én mikor merre járok.

    VálaszTörlés