2011. január 31., hétfő

Hááát....

Az előző bejegyzéseim alatt sem tudtam sok futásról beszámolni, sajnos jól végrehajtott edzéstervvel most sem dicsekedhetek. Az elmúlt három futásom során viszont az történt velem, hogy olyan 5 kilóméter lenyomása után, megfájdult az achillesem. Tegnap az 5. kilinél még volt vissza olyan 11-12 és majd' a fél Gerecse, ezért ez a dolog nem töltött el túlzott boldogsággal a futás végén már kocogni sem mertem, a városba érve leállítottam az órámat s "haza" sétáltam. Remélem nem lesz semmi komoly, a következő futást keddre tervezem, addig kenegetés, nyújtás, maszírozás van.
Ja még annyi, hogy szintén tegnap a Turulhoz érkeztem meg s innét kellett volna lemennem a lépcsőn a városba, mikor elindultam volna lefelé, egy ember kapaszkodott éppen felfele a korlátban erőssen bízva s a kérdésemre, hogy csúszik-e a lépcső, a meglehetősen-választ adta, nekem ez azt jelentette, hogy körbe az úton le a városba. Így ezzel az extra hurokkal elértem, hogy tegnap sikerült a EOVB/ OCSB hétvége óta a leghosszabb futásomat összehozni, 15.4 km-t.
Ja, igen, hogy az önbecsülésemnek is adjak egy kiadós pofont, az elmúlt hetek során a tájfutó levlista segítségével egy csomó, sporttal, sportolás alatti, elötti étkezéssel, frissítéssel kapcsolatos linkre ellátogattam, az egyik segítségével kiszámoltam a testtömeg indexemet s kijött, hogy túlsúlyos vagyok, hát ez van, lehet, hogy túl nehéz vagyok az izületeimnek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése