2009. december 16., szerda

Szombati kocogás a Turulnál

Garmin Connect - Activity Details for The Turul circuit

Két dolog miatt is írom ezt a bejegyzést, az egyik, hogy teszteljem a Garmin útvonal csatoló programjának a működését, a másik, pedig, hogy ne legyen az oldalam sokáig feltöltés nélkül. Sajnos a sparin kezdődött térdfájásom még mindíg nem múlt el teljesen és ráadásul a téli körülmények sem tesznek jót nekem( beton, beton, múrva, ahol futhatok). Szombaton kocogtam egyet, hát már messze van a tervezett formám, bevallom ilyenkor már 15 kiliket akartam futni normál edzésként s hétvégén kicsit hosszabbat, de most a 9 is kihívásokat tartalmazott. Az edzésen amúgy élveztem a gyermekeim szófogadásából érkező előnyöket, ugyanis pénteken megkértem őket, hogy pakoljanak ki mindent amit vásároltam a kocsimból, hát ők a Tesco-s zacskóban lévő futó cuccaimat is kitették. Így a vész esetére eldugott cuccomat kellett kihalásznom illetve futó pólónak meg azt neveztem ki, amiben éppen akkor voltam, ez azt is hozta magával, hogy edzés után nem volt mibe átöltöznöm. Másnap már fájt a torkom, azóta pedig beteg vagyok, talán holnap, csütörtökön megkisérlek egy könnyebb mozgást, de ez még nem biztos. Egyik ismerősöm hozott nekem egy LED lámpát, amit ő egy bicós fórumon keresztül rendelt meg s ez a lámpa teljesen új "megvilágításba" tette az eddig haszált fejlámpáimat. Azzal valószínüleg bizonyos erdőben futásokat is fel mernék vállalni éjszaka, de még eldöntöm beszerzek-e egy olyan brutál lámpát magamnak.
Ja igen, aki felmegy a csatolt oldalra s megnézi a pulzus adatokat az ne ijedjen meg, nem voltam infarktus közeli állapotban a könnyű edzés során, egyszerűen a pulzus szenzor gumija kinyúlott s folyamatosan igazgatnom kellett, hogy a helyén maradjon s a végén meguntam, hagytam had csússzon le a derekamra. Ez okozta az extrém adatokat

2 megjegyzés:

  1. Hú, de ismerős nekem ez a kör. :)

    Így, hogy hó is van már simán elég világost teremt bármilyen ledes lámpa, csak arra kell figyelni milyen utakon futsz. A csemetéskert után pl. járhatatlan az út, mert olyan fogyott keréknyomok vannak, hogy még világosban is gáz volt.

    Egész pontosan milyen ledes lámpát néztél ki?

    VálaszTörlés
  2. Hello Zoli,
    A lámpa az egy házi gyártmányú s 3 LED-es szerkezet, aminek a fejre szerelési módját nekem kellene megoldani. Amit mostanában ezen felül nézegettem az a Silva LX II fejlámpája volt. Bevallom eléggém meggyőző az a 5W fényerő. Nem akarok a Guttmann Zoliéknak reklámot csinálni, de most olyan barátságos árban van nálunk, hogy meg is rendeltem egyet s ha minden igaz hétfőn át is fogom venni.
    Gondoltam már, hogy érdekes lehet a bokának mostanában a Turul környéke, nekem még csak a kocsik által feltúrt utak jutottak a fagyok elött, lejtőn lefele a csemetéskerthez kész életveszély volt annyira csúszott, be is mentem a fák közé

    VálaszTörlés